De mogelijkheden


Het begeleiden van groepen consumenten in CPO-processen behoort onder andere tot de werkzaamheden van Vastgoedregisseur. Daarbij is het goed om de groepen ook financieel te faciliteren (voorfinanciering, huur en achtervang constructie). Om dit te kunnen verwezenlijken zijn we continue op zoek naar innovatieve (particuliere) beleggers.

De mogelijkheden voor u op een rijtje:
- Indirecte en directe beleggingen;
- Nieuwbouwwoningen;
- Huurprijzen tot maximaal à € 1.000,- per maand;
- Beleggingen met een laag risicoprofiel (eventueel met huurgarantie);
- Extra rendement mogelijk door projectparticipatie.


Middeldure huurwoningen

Daarnaast is Vastgoedregisseur betrokken bij de ontwikkeling en begeleiding van middeldure huurwoningen. Door onder andere de sterk vergrijzende samenleving bestaat een groeiende vraag naar betaalbare huurwoningen in het middeldure segment. Omdat woningcorporaties niet (meer) tegemoet mogen komen aan deze vraag, wordt van de markt verwacht dat zij dit probleem oppakt. Onze ervaring is dat dit tot nu toe niet of nauwelijks gebeurt, waardoor het tekort blijft bestaan. Vastgoedregisseur probeert dit gat te vullen.
Hierbij wordt de mogelijkheid geboden aan particuliere investeerders om te investeren in dergelijke huurwoningen. Meer informatie kunt u vinden op www.onshuys.in.
 


 

Volg ons op

Vastgoedregisseur BV
Van der Clusenstraat 6
5 5 5 3 E L Valkenswaard
040-24 23 22 3
info@vastgoedregisseur.nl

Neem contact met ons op