Over ons


Vastgoedregisseur is letterlijk een regisseur van vernieuwende processen op de woningmarkt die vooral betrekking hebben op vraaggestuurd ontwikkelen, vandaar: - wonen: u in de hoofdrol en samen de regie -. Vastgoedregisseur is een kleine, dynamische en slagvaardige organisatie met een erg persoonlijke touch.

 

      

Paul Verhoeven:
Na zes jaar met veel plezier als ontwikkelaar gewerkt te hebben, werd mij in 2006 de mogelijkheid geboden om aan de slag te gaan bij een landelijk werkende consumentenorganisatie. Ik kreeg de kans om mee te bouwen aan een ''jonge'', dynamische organisatie en maakte voor het eerst kennis met vraaggestuurd ontwikkelen. Tijdens een ''ontdekkingsreis'' van zeven jaar kwam ik tot de conclusie dat mijn belangrijkste drijfveer is om samen met mensen hun woondroom te realiseren. Uiteindelijk kreeg ik de kans om voor mezelf te beginnen! Zodoende heb ik in 2013 Vastgoedregisseur b.v. opgericht. Voor mij een nieuwe en interessante “ontdekkingsreis”!

   
 
 

Aad van Leeuwen:
Al vanaf 1997 zet ik mij in om consumentgestuurdheid in de woningmarkt te bevorderen. Enerzijds als leidinggevende en procesbegeleider CPO bij een landelijk werkende consumentenorganisatie (17 jaar) en anderzijds als ondernemer in de softwarebranche (10 jaar). Vanaf medio 2014 ben ik compagnon bij Vastgoedregisseur b.v. en werk ik aan woningbouwprojecten waar consumentgestuurdheid voorop staat. Werk-en-studie ervaring heb ik opgedaan bij een gemeente, een ontwikkelende aannemer en in de makelaardij. Brede kennis en kunde die momenteel wordt ingezet ten dienste van de consument bij CPO-projecten.


 
   
 


Niels van Bree:

Al een geruime tijd ben ik geboeid door het vraaggestuurd ontwikkelen, vandaar dat de keuze voor het onderwerp van mijn afstudeeronderzoek al snel gemaakt was. Na het succesvol afronden van dit afstudeeronderzoek ben ik in februari 2015 bij Vastgoedregisseur in dienst getreden. Een mooie uitdaging om met co-creatie aan de slag te gaan! Gedurende mijn studie heb ik al de nodige werkervaring opgedaan bij een jong en actief makelaarskantoor.

   
 
 

Gwen Gudders:

Na mijn studie Vastgoed en Makelaardij werd mij de mogelijkheid geboden om voor twee verschillende werkgevers aan de slag  te gaan; een makelaarskantoor en een consumentenorganisatie die zich inzet voor de realisatie van woningen door en voor de medioren en senioren. Al snel bleek voor mij de ontwikkeling van nieuwbouw samen met de toekomstige bewoners de mooiste uitdaging. Omdat ik ook graag eens met andere doelgroepen wilde werken en niet alleen maar met wonen bezig wilde zijn heb ik na vijf jaar besloten om bij een grote, landelijk opererende projectontwikkelaar aan de slag te gaan. Een mooi bedrijf met dito projecten, maar de drang naar volledig consumentgestuurd bouwen bleef aanwezig. Vandaar dan ook dat ik per 1 april (geen grap!) 2016 werkzaam ben bij Vastgoedregisseur. 

   
 
 

Ellen de Groot:

Na het afronden van mijn studie Stadsgeografie heb ik jaren met veel plezier gewerkt als adviseur voor verschillende gemeenten op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Na 7,5 jaar heb ik besloten plaats te nemen aan de andere kant van de tafel en ben daarom per 21 november 2016 in dienst getreden van Vastgoedregisseur. Mijn kennis en ervaring op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling en generalistische manier van werken blijken een waardevolle aanvulling voor het team. Naast de projecten die ik heb begeleid vanuit zijde van de gemeente is consumentgestuurd ontwikkelen niet geheel onbekend voor mij. Tijdens mijn laatste jaar van de studie Vastgoed en Makelaardij heb ik bij een consumentgestuurde organisatie mijn afstudeeronderzoek uitgevoerd naar de woonwensen van alleenstaande 55+’ers. Leuk om na al die jaren weer ‘terug’ te zijn!

   
 
 

Anouk van de Vorst:
Nadat ik mijn opleiding Leisure & Tourism management succesvol heb afgerond, heb ik bij enkele grote internationale bedrijven gewerkt in de commerciƫle dienstverlening.
Dat de zogenoemde 'spin in het web' functie wel bij mij past, werd mij al gauw duidelijk.
Toen ik hoorde dat Vastgoedregisseur vanwege de snelle groei op zoek was naar een duizendpoot heb ik dan ook niet getwijfeld om deze stap te maken. Sinds 2 maart 2017 verzorg ik met veel plezier diverse organisatorische werkzaamheden op kantoor en ben ik blij deel uit te mogen maken van dit leuke team!


 

Volg ons op

Vastgoedregisseur BV
Van der Clusenstraat 6
5 5 5 3 E L Valkenswaard
040-24 23 22 3
info@vastgoedregisseur.nl

Neem contact met ons op