Stage lopen bij Vastgoedregisseur


Vanwege de groei van ons bedrijf zijn wij continue op zoek naar ambitieuze en leergierige stagiaires die ons team tijdelijk komen versterken. Wil jij onderdeel uitmaken van een jonge en bruisende club door je dagelijks bezig te houden met het ontwikkelen van woningbouwprojecten? Doordat de woningen in samenspraak met de toekomstige bewoners worden ontworpen zal je tijdens dit proces met andere bedrijven samen moeten werken en tegelijkertijd consumenten bij de arm moeten nemen. Een extra uitdaging! 

Hoe zien jouw werkzaamheden er dan uit? Eén ding is zeker; zeer divers! Je draagt je steentje bij aan de dagelijkse werkzaamheden op de werkvloer en ondersteunt het team daar waar nodig. Voor consumenten ben jij het eerste aanspreekpunt. Bij interesse in één van onze projecten informeer jij ze over de mogelijkheden. Daarnaast organiseer én woon je diverse bijeenkomsten bij waar we consumenten informeren over de gemaakte stappen in het ontwikkelproces. Zo zie je de woningontwerpen steeds meer vorm krijgen! 

Wil jij door de diversiteit van de werkzaamheden werken aan je financiële, juridische, bouwkundige en communicatieve vaardigheden? Volg je een HBO opleiding (bij voorkeur Vastgoed & Makelaardij, (Bouwtechnische) Bedrijfskunde, Bouwkunde of eventueel Marketing en Communicatie), ben je ondernemend en heb je gevoel voor sociale media? Neem dan contact met ons op door je CV voorzien van een korte motivatie te versturen naar info@vastgoedregisseur.nl.

Volg ons op

Vastgoedregisseur BV
Van der Clusenstraat 6
5 5 5 3 E L Valkenswaard
040-24 23 22 3
info@vastgoedregisseur.nl

Neem contact met ons op