Wie zijn wij?


Het ontwikkelen en bouwen van een woning is niet niks. Tijdens dit traject wil je natuurlijk met een deskundige en professionele ‘’crew’’ werken. Door onze ruime ervaring (vanaf 1997) word je van ‘’de trailer tot en met de aftiteling’’ op een slagvaardige manier begeleid bij de totstandkoming van jouw woning. Een persoonlijke touch vinden wij hierbij erg belangrijk. Bij Vastgoedregisseur onderhoud je gedurende het traject namelijk korte lijnen met een vaste, enthousiaste regisseur. Het team van Vastgoedregisseur beschikt ieder over een eigen specialisme en bestaat uit de volgende personen:
 

                    
Paul Verhoeven
Projectregisseur
  
254A0395-2.jpg
Aad van Leeuwen
Projectregisseur
  
254A0401-2.jpg
Niels van Bree
Projectregisseur
         
             
Gwen Gudders
Projectregisseur
Anouk van de Vorst
Allround Secretaresse
 
 
 
 
 


SAMENBOUWEN.IN

Vastgoedregisseur is partner van Stichting SAMENBOUWEN.IN; een consumentenplatform vertegenwoordigd door ambassadeurs (voornamelijk woonconsumenten) die zich inzetten voor consumentgestuurde woningbouwprojecten. Enerzijds door deze manier van ontwikkelen in gemeenten nader onder de aandacht te brengen en anderzijds door samen met geïnteresseerde consumenten nieuwe initiatieven te ontplooien.
Meer informatie hierover vind je op www.samenbouwen.in.

 

OnsHuys

Vanwege de toenemende vraag naar bungalows in de middeldure huur hebben wij het concept OnsHuys ontwikkeld. Een uniek concept waarbij de huurder inspraak heeft bij de totstandkoming van zijn/haar huurwoning. Behalve deze inspraak draagt de huurder tegen een aantrekkelijke rente ook bij aan de financiering van deze woning, waardoor de huursom kan worden gedrukt en de zorgzaamheid ten aanzien van de woning wordt vergroot. Naast de huurder dragen ook de bank, een particuliere investeerder en de eigenaren van de woning bij aan de totale financiering. Een gezamenlijke financiering door partijen die allen baat hebben bij een kwalitatief hoogwaardige woning, goed eigenaarschap, betrouwbare partijen en beperkte risico’s. 
Meer informatie hierover vind je op www.onshuys.in.

 

Volg ons op

Vastgoedregisseur BV
Van der Clusenstraat 6
5 5 5 3 E L Valkenswaard
040-24 23 22 3
info@vastgoedregisseur.nl

Neem contact met ons op