VOOR WIE

CONSUMENT

Vastgoedregisseur doet de dingen graag net even anders: Samen met de toekomstige bewoners (her-)ontwikkelt Vastgoedregisseur een groot scala aan woningbouwprojecten, zowel in de koop als de huur. Dat begint bij goed luisteren naar jouw wensen. Zo zorgen we samen voor een plan dat staat als een huis.

Vastgoedregisseur werkt in opdracht van groepen consumenten (bijvoorbeeld CPO verenigingen), Ons Huys (bungalows in de middenhuur) en Ons Thuys (woon-/zorg projecten), maar ook door zelf initiatief te nemen in samenwerkingen met gemeenten, dorpsraden en de Stichting SAMENBOUWEN.IN.

SAMEN ONTWIKKELEN

Wil je niet zelf bouwen maar wel graag zelf bepalen hoe jouw toekomstige woning er uit komt te zien? Bij Vastgoedregisseur maken we onderscheid in twee ontwikkelvormen: Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) en co-creatie. Beide vormen verschillen in de manier waarop er met eventuele ontwikkelrisico’s wordt omgegaan. Bij co-creatie weet je vooraf precies waar je aan toe bent; Vastgoedregisseur neemt alle ontwikkelrisico’s voor haar rekening. Bij CPO bouw je een woning tegen kostprijs, maar zijn eventuele ontwikkelrisico’s voor de toekomstige bewoners. Welke manier je ook kiest, onze belangrijkste drijfveer is om samen met jou van een huis een thuis te maken!

Wil je meer weten over deze vormen van samen ontwikkelen? Neem contact met ons op!

Of je nu jong of wat ouder bent, wel of niet hulpbehoevend.

Wij maken graag samen met jou van een huis jouw thuis!

Neem contact op